Stadsdorp Elsrijk start samen met AmstelveenSport een nieuw sportief initiatief. Van donderdag 3 maart af worden in het Openluchttheater in Elsrijk bootcamptrainingen gegeven. Daarvoor kan men donderdag terecht van16.30 tot 17.30 uur. Het Openluchttheater bevindt zich aan De Ruwiellaan 20.

Vanuit buurtclub Leefstijl Elsrijk is een fitnessclub ontstaan, die meer behoefte kreeg aan begeleiding en nieuwe oefeningen.

Gezellig

Die is er nu. Bootcamp is een training die in teamverband, onder professionele begeleiding van AmstelveenSport en wordt in de buitenlucht wordt gegeven. Het doel is kracht en uithouding te verbeteren. ‘Maar een uurtje intensief bewegen is ook leuk en gezellig’, zegt het Stadsdorp. ‘Deze training is geschikt voor alle leeftijden en men kan op eigen niveau meedoen.” Speciale kleding is ook niet nodig. Die waarin men zich gemakkelijk beweegt, is voldoende.

60 minuten
De training duurt 60 minuten en gaat ook door tijdens een ‘verfrissend regenbuitje’, waarschuwen de organisatoren. De eerste twee maanden zijn de trainingen gratis en daarna bedragen de kosten per keer € 2,50.
Voor meer informatie: de buurtsportcoach van AmstelveenSport, Michael Pereira, m.pereira@amstelveensport.nl, tel 088 – 8585 104. Aanmelden via amstelveensport.nl /bootcamp

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.