Muziek klinkt in het weekend van 4 en 5 maart in Schouwburg Amstelveen. Trijntje Oosterhuis zingt in ‘What the world needs now’ muziek van Burt Bacharach en Johan Derksen duikt opnieuw het theater in met een muziekprogramma vol bluesmuziek en Americana.

Samen met haar grote band treedt Trijntje Oosterhuis op vrijdag 4 maart om 20.00 uur op in de schouwburg. Zij brengt het prachtige songbook van Burt Bacharach ten gehore. Songs als The look of love, I say a little prayer, That’s what friends are for, Raindrops keep fallin en vele andere stukken komen van de hand van de grootmeester. De samenwerking tussen Bacharach en Trijntje was een droom die werkelijkheid werd voor Trijntje in 2006. 

Sound of The Blues
Johan Derksen toert na het succesvolle Keeps the Blues Alive, nu langs de theaters met The Sound of The Blues & Americana. Speciaal hiervoor haalde Derksen een Amerikaanse artiest naar Nederland: Malford Milligan uit Austin. Milligan was voorheen de frontman van de Greg Koch Band, The Boneshakers en Storyville. Naast Milligan mobiliseerde Derksen voor het concert op zaterdag 5 maart om 20.00 uur in Schouwburg Amstelveen vocalisten en internationale muzikanten om de sound van de blues en americana eer aan te doen. Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.

Foto’s: Mettina Jager (onder) en Nico Goedegebuur (boven)

F

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.