In de overtuiging dat men door te blijven leren zijn baanlansen versterkt – en daarmee de kans op een nieuwe baan – houdt de bibliotheek een speciale editie van Walk & Talk op 24 februari (10.30 tot 12.00 uur). Jacqueline Murre (foto), adviseur leren & werken, beantwoordt dan alle vragen over loopbaan en scholing.

Tijdens Walk&Talk ‘Lang Leven Ontwikkelen’ ontmoeten baanzoekende mensen elkaar en doen inspiratie op, zegt de bieb. Elke maand komt er trouwens in Walk & Talk een nieuw relevant thema aan bod die mensen helpt in hun zoektocht naar een nieuwe baan.

Leren en werken

In deze speciale bijeenkomst vertelt Jacqueline Murre over leren en werken, en welke mogelijkheden er voor iemand zijn om te blijven ontwikkelen en zo kans op een nieuwe baan te versterken. Jacqueline is Adviseur Leren en Werken bij het Leerwerkloket Groot Amsterdam. Het leerwerkloket is voor iedereen die vragen heeft over loopbaan en scholing.

Aanmelden is gratis, maar men wordt verzocht dat te doen. Dat kan via de website www.debibliotheekamstelland.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.