De lokale politieke partij Actief voor Amstelveen (AVA) gaat elke zondag om 12.00 uur een rondje rond de Poel houden om in contact te komen met inwoners. Voor kerkgangers dus een probleem, waarmee de seculiere partij kennelijk de scheiding tussen kerk en staat wil accentueren.

Kandidaten op de kieslijst van Actief voor Amstelveen wandelen elke zondag om 12.00 uur een rondje rond de Poel. Zij nodigen inwoners van Amstelveen uit samen met hen te wandelen. Zij zeggen op die manier hun motto ‘Horen, Zien en Doen’ nog meer in praktijk te brengen.

Weer en zo

Tijdens de informele wandeling luisteren de kandidaat-raadsleden naar inwoners, zegt AVA. “En het maakt niet uit waar het over gaat. Het weer, kinderen, politiek, onderwijs, wonen, Schiphol of de natuur. Waar lopen inwoners tegenaan, wat zien ze graag veranderen in Amstelveen of heeft men een idee om Amstelveen mooier, beter en gezelliger te maken? Wat wordt er gemist, waar is er teveel van, kortom alles is bespreekbaar?” Voor minder valide inwoners bedenken AVA een alternatief op maat. Ook na de verkiezing 16 maart wil AVA met haar ‘Walk & Talk’ doorgaan.

Aanmelden mag, maar is niet per se noodzakelijk. Er loopt altijd iemand van AVA op zondag om 12.00 uur een rondje Poel. Voor een privé gesprek is aanmelden aan te raden, zodat AVA de juiste persoon kan koppelen. Meer weten of een privé wandeling afspreken? Neem dan contact op via info@actiefvooramstelveen.nl

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.