AmstelveenSport start nu met Buitengym Bankras, voortgekomen uit het programma Beweeg de zomer door. Tijdens Buitengym, die begint op donderdag 3 februari (10.00 uur), wordt aan de algehele gezondheid van de deelnemers gewerkt. Er worden onder meer spierversterkende en balans oefeningen gedaan. Daarnaast streeft men ernaar de conditie te trainen. Van 3 februari ad kan men elke donderdagochtend terecht aan Den Bloeyenden Wíjngaerdt.

Buitengym Bankras wordt volgens hetzelfde concept opgezet als eerder gehouden Buitengym bij gezondheidscentrum de Marne. Iedereen kan meedoen aan deze activiteit en lekker sporten op zijn/haar eigen niveau. Gezelligheid staat volgens AmstelveenSport voorop. Door de combinatie van deze drie punten is het voor iedereen een manier om in beweging te komen, zegt de organisatie.

Donderdagochtend

Deelnemers bij de Marne zijn volgens haar zeer enthousiast. De locatie voor Buitengym is het basketbalveld aan de Den Bloeyenden Wíjngaerdt. Tijdens een ‘verfrissend regenbuitje’ gaan trainingen ook door, meldt AmstelveenSport. De kosten zijn € 1,50 per keer

Kijk voor meer informatie op de website https://amstelveensport.nl/events/buitengym-bankras-445-503/

Nieuwe medewerkers

AmstelveenSport beheert ook zwembad De Meerkamp, dat sinds zaterdag 15 januari weer open is en waar twee nieuwe receptionistes zijn gekomen.  Verginia Elshot is één van de nieuwe gezichten die bezoekers welkom heet op de dinsdag, vrijdag en zondag. Ze heeft een rijke ervaring als receptioniste en klantcontact medewerker.  kom je tegen op de dinsdag, vrijdag en zondag.

Tweede nieuwe receptioniste is Norma Elkwwas, oorspronkelijk komend uit Syrië, maar al 22 jaar in Nederland. Ze is een ware duizendpoot. De Amstelveense zet zich als vrijwilliger in voor verschillende stichtingen en helpt zo nieuwkomers met de inburgering. Bezoekers vinden haar ook in de kantine van de Ben Goudsmithal als cateraar van gezonde (Syrische) sportvoeding. Ze spreekt Arabisch, Nederlands, Engels en een beetje Duits.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.