Ook de lokale politieke partij Goed voor Amstelveen (GVA) heeft nu een kandidatenlijst en een verkiezingsprogramma. Na de verkiezingen naar gaat de Lijst Höcker, aan afsplitsing van AVA, onder de naam GVA verder.

Op de lijst staan zeven personen (foto; wegens ziekte ontbreken er twee) . Lijsttrekker is raadslid Jacqueline Höcker.

Gemotiveerd

Goed voor Amstelveen zegt, net als andere partijen, een ‘gemotiveerd’ team op de kandidatenlijst te hebben, dat ruime politieke ervaring heeft. Op de tweede plaats staat Nachshon Rodrigues Pereira, die van 2006-2010 in de gemeenteraad zat voor de PvdA, en lijsttrekker Jacqueline Höcker was eerst drie en een halfjaar burgerlid voor Burgerbelangen Amstelveen (bbA), stapte daarna als raadslid over naar Actief voor Amstelveen, waarvan zij zich afscheidde om een eigen lokale partij te beginnen.

“Wij zijn overtuigd van de mogelijkheden voor een positieve ontwikkeling van de partij”, zegt Höcker. “Wij willen een partij zijn waar mensen zich in herkennen. De kloof tussen politiek en inwoner is te groot. We leven in een tijd waar het vertrouwen in de politiek op een zeer laag pitje staat. Dat begrijpen we maar al te goed. Op lokaal niveau hopen wij een stukje vertrouwen terug te kunnen geven.”

Goed wonen

Net als vrijwel alle andere partijen heeft ‘Goed voor Amstelveen’ als kernwaarden goed wonen, bestaansrecht, duurzaamheid, gezondheid en welzijn. ‘Daarbij heeft de partij respect voor alles wat leeft waarmee dierenwelzijn ook tot de kernwaarden behoort. Het verkiezingsprogramma kan men op de website lezen. Daar kan men zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief van de partij: www.goedvooramstelveen.nl

De kandidatenlijst is als volgt: 1.Jacqueline Höcker,  2. Nachshon Rodrigues Pereira, 3. Diana Julio, 4. Will Koning, 5. Inez Huisman, 6. Gijsbert Goes, 7. Sunny Neeter

Op de foto vijf van de zeven kandidaten. Lijsttrekker Jacqueline Höcker in het wit.

1 COMMENT

 1. Goed voor Amstelveen
  AVA
  Beter Amstelveen
  Schoon Amstelveen
  Amstelveen voor Iedereen
  Belang van Amstelveen

  De leegheid is eindeloos. Trap er niet in.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.