Een verkiezingsdebat voor ondernemers wordt in Schouwburg Amstelveen (aan het Stadsplein) gehouden op dinsdag 15 februari om 19.00 uur. Het wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA).

Men hoeft geen lid te zijn vereniging om er aan deel te nemen. Iedere Amstelveense ondernemers is dus welkom.

Uitdaging
Tijdens dit debat zullen de lijsttrekkers van de elf aan de Amstelveense gemeenteraadsverkiezingen deelnemende politieke partijen vertellen wat zij voor de ondernemers volgens hun verkiezingsprogramma in petto hebben. Zij worden aan de hand van verschillende stellingen uitgedaagd.

 Het programma begint met koffie/thee om 18.30 uur. Het debat volgt daarna om 19.00 uur in de grote zaal van de schouwburg. Rond 20.30 uur wordt besloten, indien mogelijk, met een drankje en een hapje. Wanneer er door de coronamaatregelen geen deelnemers fysiek aanwezig mogen zijn gaan, streamt de OA het debat live. De vereniging biedt ondernemers de gelegenheid een stelling in te dienen. De kunnen – met de naam van de lijsttrekker aan wie men bij voorkeur de stelling wil voorleggen – ingediend worden bij darshan@oa-amstelveen.nl. De OA maakt voor het debat een selectie. zullen vooraf een selectie maken. Elke lijsttrekker krijgt de mogelijkheid op een aantal stellingen te reageren.

Wie wil kennis maken met de lokale politiek en bij dit debat aanwezig zijn, wordt verzocht zich aan te melden bij bovenstaand adres. Voor toegang volgt Schouwburg Amstelveen de richtlijnen van de Rijksoverheid.

3 COMMENTS

  1. Lijkt leuk zo’n debat, maar het kan een stuk simpeler, kijk eens wat de politieke partijen de afgelopen 4 jaar hebben gedaan en breng dan je stem uit.

  2. Vier jaar geleden heb dit debat bijgewoond. Nou ja, debat. Het was meer het vriendelijk uitwisselen van standpunten. En inderdaad, laat ze maar eens terugkijken op de coronajaren. Misschien dat ondernemers dan realiseren welke partijen voor dat beleid verantwoordelijk waren en dan niet meer uit gewoonte op ze gaan stemmen.

  3. Helemaal mee eens natuurlijk CeeBee, je moet ze keuren op hun beleid van de afgelopen 4 jaar en niet op wat er in de programma’s staat, dat is zinloos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.