Speciaal voor horeca-ondernemers organiseert BDO Accountants & Adviseurs samen met de Rabobank en Entree Magazine een webinar op maandag 24 januari (16.00 tot 17.15 uur).

BDO is trouwens lid van de Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) en gevestigd aan Krijgsman.

Invloed

Het gaat er om dat COVID-19 van enorme negatieve invloed is geweest op de horeca branche. In de online meeting, gehouden onder auspiciën van de OA, komt dan ook de vraag aan de orde hoe vitaal de ondernemingen zijn van de deelnemers. En hoe zij omgaan met duurzaamheid en digitalisering en of zij bezig zijn met scenario denken. “En heeft u zich al georiënteerd op de mogelijkheden die de WHOA biedt?” vraagt BDO.

Om 16.05 is de aftrap en vijf minuten later komt de vraag aan de orde: Hoe vitaal is uw onderneming? Daarna voltrekt zich het volgende programma: 16.25 uur – Denken in scenario’s; 16.45 uur – Wet Homologatie Onderhands Akkoord; 17.05 uur – Afronding & mogelijkheid om vragen te stellen; 17.15 uur – Einde.

Sprekers zijn Ard Lucassen, Senior Manager Management Consulting, Jos Klerx, Sectormanager Horeca, Recreatie en Toerisme van de Rabobank, en Victor Verstappen, Partner Corporate Finance van BDO. Aanmelden kan hier: meld u dus direct aan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.