Er komen nieuwe parkeerautomaten in het Stadshart. Van vrijdag 14 januari af staan die al in het zogenaamde ‘kort betaald parkeergebied’. Parkeerders treffen die aan op de Rembrandtweg, aan het Nieuw Loopveld en bij de Stadstuinen.

Maar ook de parkeerautomaten aan de Pieter Lastmanweg en Handelsweg worden in de loop van het jaar vervangen. Volgens wethouder Foor Gordon waren de automaten in het ‘kort betaald parkeergebied Stadshart’ aan vervanging toe. “Dit biedt ons gelijk de mogelijkheid om het gebruiksgemak van deze parkeerautomaten te verbeteren.”

Touchscreen

Het touchscreen is sterk verbeterd waardoor de bedieningssnelheid hoger wordt en zonlicht het scherm niet meer onleesbaar kan maken. Daarnaast werken deze nieuwe parkeerautomaten op zonne-energie in plaats van het stroomnet.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.