Met ingang van het nieuwe jaar zijn er ook twee nieuwe buurtsportcoaches en een medewerker communicatie bij AmstelveenSport gekomen. De buurtsportcoaches – Kim van Dongen en Sven Kuit – stimuleren of organiseren passend sport- en beweegaanbod in de buurt voor alle inwoners van de gemeente Amstelveen. Magreet Tjoelker is als medewerker communicatie van start gegaan. Haar taak is volgens het bedrijf  ‘een bijdrage leveren aan positioneren van de organisatie’.

Tjoelker begon haar loopbaan als econoom bij De Nederlandsche Bank, is omgeschoold tot Art-Director en werkte de laatste vijftien jaar bij diverse marketing- en communicatiebureaus. Daarnaast heeft ze ervaring in het verenigingsleven als bestuurslid van turnvereniging United Amstelveen.

Passie

Magreet Tjoelker: “Het aanspreken van de diverse doelgroepen met bijzondere, inspirerende, opvallende creaties om te gaan sporten en bewegen zie ik als een uitdaging.”

Kim van Dongen (27) heeft een passie om kinderen/volwassenen/ouderen te laten bewegen; op welke manier dan ook. En Sven Kuit (28) uit De Kwakel heeft acht jaar in de kinderopvang gewerkt en nu bij AmstelveenSport een nieuwe uitdaging gevonden.

Onmisbaar

Directeur Heleen van Ketwich Verschuur van AmstelveenSport zegt blij te zijn met de nieuwe buurtsportcoaches. “Zij laten niet alleen meer bewoners van Amstelveen sporten en bewegen in de buurt, maar leggen ook verbinding tussen aanbieders van sport en bijvoorbeeld welzijn, gezondheidszorg, jeugdzorg, kinderopvang en onderwijs. Daarmee zijn zij onmisbaar voor AmstelveenSport en de gemeente Amstelveen.”

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.