Schouwburg Amstelveen sluit het jaar af met drie matinees van de Oudejaarsvoorstelling ‘Het Jansen Vaccin’ van Dolf Jansen. Het nieuwe jaar wordt geopend met twee Nieuwjaarsconcerten van het Uriël Ensemble, met muziek van o.a. Chopin en Brahms in combinatie met verrassende sprookjes van Godfried Bomans en Hans Christian Andersen

Dolf Jansen speelt op woensdag 29, donderdag 30 en vrijdag 31 december om 14.30 uur in drie keer zijn Oudejaarsconference. Het is de 32ste van hem. Bijwerkingen van Het Jansen Vaccin: het werkt anderhalf uur (en daarna nog heel lang na) in schaterlach, denkfronsen, inzichten, verbazing en zin om het leven te omhelzen. 

Nieuwjaarsconcert
Het Uriël Ensemble (foto) zorgt voor een muzikaal begin van 2022. Verteller Remco Melles, pianiste Mitsuko Saruwatari, klarinettist Rick Huls en cellist Yke Viersen verzorgen op zondag 2 januari om 12.00 uur en 14.30 uur in de schouwburg een middag met muziek van o.a. Chopin, Brahms en Debussy, in combinatie met sprookjes van Godfried Bomans en Hans Christian Andersen. Muziek en verhaal versterken elkaar. zegt de schouwburg.

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.