Met het hijsen van de vlag door wethouder Floor Gordon is donderdag het bereikte hoogste punt gemarkeerd van woontoren ‘TwoTwoFive’ aan de Biesbosch 225. Projectontwikkelaar en belegger Foruminvest nam in
2019 het initiatief voor de bouw van 276 luxe en duurzame huurappartementen, waarvan er 138 zijn aangekocht door het ‘Huurwoningen
Nederland Fonds’, een beleggingsfonds van Credit Linked Beheer.

De woningen zijn te huur voor minimaal € 850 per maand en hogere tarieven. Volgens wethouder Floor Gordon werd er gebouwd in het ‘middeldure segment’.
“Er is veel aandacht voor duurzame (deel)mobiliteit zodat de parkeerdruk in de wijk niet toeneemt”, zegt ze. “Dat was een belangrijke voorwaarde voor dit mooie project.”

Sleutel

De bewoners krijgen een complete keuken en een eigen balkon. Daarnaast zijn er elektrische deelauto’s, oplaadpunten voor auto, fiets en scooter, een
conciërge, een afleverpunt voor pakketjes en een eigen app met diensten voor bewoners. Ruim 80% van de woningen bevinden zich in het zo gewenste ‘middeldure huur’ segment, zegt de ontwikkelaar. De bewoners krijgen komende zomer al de sleutel van hun nieuwe appartement. Inschrijven voor de appartementen kan via de website www.225.nl

 Vergunning
Foruminvest, opgericht in 1985, is een vastgoedontwikkelaar van en belegger in woningen, hotels en winkelcentra in (binnen) stedelijke gebieden. Over Credit Linked Beheer
Credit Linked Beheer B.V. is de oprichter en beheerder van zes particuliere woningfondsen die gezamenlijk een waarde van circa 800 miljoen euro vertegenwoordigen.
Het Groenwoningen Fonds en het Ecowoningen Fonds zijn door de overheid aangewezen als fiscaal groenfonds. Credit Linked Beheer beheert ook het Huurwoningen Nederland Fonds, Huurwoningen Nederland Fonds II, Huurwoningen Nederland Fonds III en het Duurzaamwoningen Fonds. Voor de fondsen zijn meer dan 3.000 jonge, energiezuinige eengezinswoningen en appartementen gekocht, verspreid over ruim 100 locaties in Nederland. Credit Linked Beheer B.V. beschikt over een door de AFM verleende vergunning voor het beheren van beleggingsfondsen.

6 COMMENTS

  1. De bewoners krijgen een complete keuken?
    Hoezo zijn woningen dan tegenwoordig ook zonder ‘complete’ keuken?

    Woningen van 41 vierkante meter. Wow. Dat is KLEIN. Dat is dus het nieuwe wonen van wethouder gordon, voor ‘middeldure’ prijzen?

    • Waar staat dat van 41m2? Ook wordt er in het hele artikeltje nergens gerept over servicekosten wat bij dergelijk soort gebouwen vaak nog eens een extra verdienmodel i is.

  2. PS de woningen hebben een ‘eigen’ balkon. Heb je dan wel eens woningen gezien met een balkon die niet ‘eigen’ is bij de woning? Wat een commerciële taal!

  3. Ondertussen worden economische daklozen of probleemgevallen afgevoerd/ gedeporteerd naar Sluis na “zachte” aandrang van de gemeente nadat hele gezinnen soms meer dan een jaar in een low budget hotel op 1 kamer zonder kookgelegenheid moesten verblijven. Dat allemaal voor de €400,— in de maand. Hijst Floor Gordon (D66) daar ook de vlag voor? Dat die bedrijven winst willen maken zeg ik ook ok, maar dat een wethouder daar bij staat te juichen ,terwijl aan de andere kant mensen hier gewoon weggepest worden, vind ik gewoon misselijk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.