Het is nog ver weg, maar woensdag 18 mei, komt Kristin Hersh naar de Annakerk aan de Amsterdamseweg.  De vooral als leider van Throwing Muses en haar hit ‘Your Ghost’ met Michael Stipe (R.E.M) is er door P60 heen gehaald.  Het poppodium presenteert om AnnA de songwriter, auteur en multi-instrumentalist. Support wordt verzorgd door Fred Abong.

Zij is dus leider van de indierockband Throwing Muses en het noiserock-powertrio 50 Foot Wave en op tour met haar Throwing Muses-release, Sun Racket. In de afgelopen drie decennia heeft Kristin Hersh’ productieve carrière haar tot koningin van de alternatieve releases gemaakt, zegt P60. Hersh heeft  tot nu toe meer dan twintig platen uitgebracht solo en met Throwing Muses en 50FOOTWAVE .

 Rat Girl

Hersh begon haar schrijf carrière met Rat Girl, uitgegeven door Penguin. Rolling Stone noemde Rat Girl een van de tien beste rock memoires ooit geschreven. Zij heeft volgens P60 de show over de hele wereld gebracht, in theaters, musea en festivals. Rat Girl werd ook aangepast als een bekroond toneelstuk.

Haar laatste boek, Don’t Suck, Don’t Die, een persoonlijk verslag van haar vriendschap met Vic Chesnutt, was finalist voor het American Booksellers Association-boek van het jaar en genomineerd voor het Pat Conroy Southern-boek van het jaar.

Kaarten voor de show kosten €22,50 (inclusief servicekosten) en zijn beschikbaar via: www.p60.nl/18-05-2022/kristin-hersh

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.