Opnieuw krijgen medewerkers van de Amstelveense zorginstellingen een gratis voorstelling aangeboden als bedankje voor hun inzet. De gemeente gaf hen al een gratis film in het Bostheater, maar nu doet Schouwburg Amstelveen iets. Overigens weer mede namens de gemeente. Ook docenten van middelbare scholen en op Uilenstede wonende studenten krijgen vrijkaarten. Er zijn er in totaal 1250.

Overigens beleefde ook het theater zelf door de coronacrisis een heel moeilijke tijd. “Gelukkig kon het rekenen op financiële steun van de gemeente Amstelveen”, zegt de directie.

Tien voorstellingen

De schouwburg selecteerde tien voorstellingen uit haar totale aanbod, gedoeld voor ‘een ontspannen avondje uit in het theater’. De studenten hebben bij de voortgang van hun studie last gehad van alle maatregelen, redeneert het theater.

De selectie betrof onder meer met de Rocky Horror Show (toneel), Fedja van Huêt in Vrijdag, dans van het Nederlands Dans Theater 2 en de Top 2000 Live met de grootste pop-, rock- en soulhits.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.