Op zaterdag 18 december komt de volgens P60 beste Bob Marley tribute band van Europa, Rootsriders, weer terug naar dat popcentrum. Dezwe keer met de show ‘We Wish You An Irie Christmas’. 

Vorig jaar presenteerde Rootsriders voor het eerst daar een kerstshow, dioe werd gestreamd. Ten tijde van de lockdown, wilde de band toch spelen voor haar fans en kwamen ze met een livestream vanuit P60.

Jaar afsluiten

Een jaar later wordt die traditie voortgezet en komt de band nogmaals het jaar afsluiten de ‘We Wish You An Irie Christmas’ uit poppodium P60. Geen kerstliedjes maar het beste werk van Bob Marley zal voorbij komen, zegt P60.

Rootsriders ontstond begin 2006 als eerbetoon aan Bob Marley. De band toerde al met verschillende shows door het land, allemaal in het kader van de reggaelegende. En als we BBC Radio 4 mogen geloven hebben we zelfs te maken met “Europa’s beste Bob Marley tribute”. Sinds 2017 is de uit Sudan afkomstige Mo Ali de leadzanger van Rootsriders, nadat hij in 2015 al eens als gastzanger mee op tour was.

Kaarten voor de show kosten 19,00 en zijn beschikbaar via: www.p60.nl/18-12-2021/rootsriders-kerstshow

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.