Twee diva’s uit de Nederlandse theaterwereld maken hun opwachting in Schouwburg Amstelveen. Simone Kleinsma is er op zaterdag 27 november met de personalityshow ‘Verder’ en Karin Bloemen op woensdag 1 december met haar Old School Big Band. Beiden om 20.00 uur.

Simone Kleinsma vertelt in Schouwburg Amstelveen haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan. Om een nieuw begin te maken zal men eerst moeten opruimen en durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws. De voorstelling werd bejubeld door de pers en kreeg louter 4 en 5 sterren.

Karin Bloemen
Karin Bloemen is bekend van haar grote, extravagante personality shows, maar haar eerste grote liefde is en blijft zingen. In Schouwburg Amstelveen gaat zij in ‘old school’ helemaal voor de muziek, samen met de Old School Band. Belangrijke inspiratiebronnen voor haar zijn zangeressen als Billie Holiday en Aretha Franklin.

De stijl van de Old School Band sluit daar naadloos op aan met funk, jazz en soul. In de nieuwe show komt het allemaal voorbij, van eigen stukken tot en met de fijnste covers uit het rijke repertoire van Billie, Aretha, Norah en Amy.

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.is 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.