Er komt een nieuwe gemeentelijke regeling om ondernemers te steunen. Op de ‘Dag van de Ondernemer’, vrijdag 19 november, wordt dat meegedeeld tijdens een bijeenkomst voor de doelgroep in de Nice zaal boven Bistro Nice bij Office Parc De Kegel aan de Bovenkerkerweg. De meeting begint om 16.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Zij wordt georganiseerd door de gemeente, in samenwerking met de lokale organisaties Vereniging Amstelveense Detailhandelsorganisaties (VAD), Ondernemersvereniging Amstelveen (OA) en KHN Amstelland (brancheorganisatie van de horeca).

Het doel is ondernemers is samen met de brancheorganisaties ondernemers een ‘inspirerend programma met een feestelijk tintje’ te bieden, zegt de gemeente.

Nieuwe regeling

Tijdens die middag onthult de gemeente haar nieuwe regeling nieuwe om ondernemers te ondersteunen. Als Amstelveense ondernemer kan men daar een jaarlang volop gebruik van maken.

Het programma start met een interview met wethouder Floor Gordon (Economische Zaken) en diverse ondernemers. Daarna zullen de hersenen en lachspieren van de ondernemers zeker getriggerd worden door:

  • Jeroen Slot – hoofd afdeling onderzoek en statistiek van de gemeente Amsterdam, die de stand van de economie belicht en de economische verwachtingen schetst;
  • Milo Berlijn – ‘gangmaker in aardigheid’, houdt zijn publiek met ‘Mens erger je niet’ een lachspiegel voor. Aan de hand van rake voorbeelden laat hij zien hoe men elke dag weer genadeloos eigen frustraties organiseert.
  • Dries Depoorter – kunstenaar die zich bezighoudt met thema’s van deze tijd, zoals privacy, artificial intelligence, surveillance en social media.

Het programma wordt afgesloten met een ‘aangeklede’ borrel en muziek van DJ Barry Brand van Wild FM.

De bijeenkomst is bedoeld voor Amstelveense ondernemers. Deelname is gratis (maximaal twee personen per bedrijf). De toegang is beperkt tot 125 deelnemers.  Aanmelden kan via deze link.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.