Bezoekers van het Cobra Museum waardeerden de tentoonstelling ‘Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution’ met een 8.4. Dit blijkt uit publieksonderzoek dat is verricht door Blue Field. Het museum zelf werd gewaardeerd met een 8.3.

Bezoekers spraken volgens het museum hun waardering onder meer uit over de opzet van de expositie, de variatie van de getoonde werken en het verhaal dat daarbij werd verteld. “Verder was men ook zeer te spreken over de vriendelijke ontvangst, de verruimde openingstijden, het gebouw en de goede bereikbaarheid”, meldt het Cobra Museum.

Dagje uit

Verschillende bezoekers werden volgens het museum dat ze van hun bezoek aan het museum echt een dagje uit hadden gemaakt.

De tentoonstelling ‘Frida Kahlo & Diego Rivera: A Love Revolution’ werd gehouden van 5 juni tot en met 3 oktober en trok in totaal ruim 77.000 bezoekers. Het onderzoek van Blue Field is afgenomen onder ruim 4.500 respondenten.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.