Vijf deelnemers aan de Postcode Loterij aan Logger (postcode 1186 RS) hebben de Straatprijs gewonnen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste hen maandag met de cheques.

Minder dan een jaar geleden viel er ook een prijs in Amstelveen, toen van een miljoen.

Auto

De volgende bedragen zijn gewonnen: 50.000 euro (2 winnaars), 25.000 euro (2 winnaars) en 12.500 euro (1 winnaar). Onder de winnaars van deze Straatprijs is ook een auto verloot.  Die werd gewonnen door Svetlana en zij kreeg ook 12.500 euro. Ze is verloofd met Nico: “Nu kunnen we met de prijs een mooi feestje geven. En we wilden al een auto kopen, maar nu winnen we hem dus.”

Renovatie

Sahim wint 50.000 euro, wat hij een ‘fantastisch’ bedrag noemt. “Daarmee kan ik mijn huis renoveren en een mooie reis zou ook heerlijk zijn.”

Op tv

De uitreiking aan de winnaars van Amstelveen is op 20 november vanaf 21.35 uur te zien in ‘Postcode Loterij Eén tegen 50’ bij RTL 4.

PostcodeStraatprijs

Wekelijks verrast de Postcode Loterij winnaars met de PostcodeStraatprijs. Winnaars die met de verdubbelaar meespelen ontvangen 25.000 euro per lot. Anders is het winnende bedrag 12.500 euro.

Foto: Roy Beusker Fotografie/Amy van Leiden

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.