Op dinsdag 23 november (20.00 uur) in Schouwburg Amstelveen bespreken Olav Mol & Jack Plooij de geschiedenis van de GP, de obscure feitjes aangevuld met bijdragen vanuit de pitstraat.

Voor veel echte liefhebbers stelt een Formule 1 wedstrijd niet veel voor zonder het gevatte commentaar van Olav Mol en Jack Plooij: dé Formule 1 commentatoren. Olav Mol is al sinds 1991 commentator bij de GP’s en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet.

Ode van de ironie
Aan ‘Een oprechte ode aan de ironie’ van De Warme Winkel werken sterren mee die bekend zijn van realityprogramma’s zoals Temptation Island en Ex on the Beach.

Lesley Versprille, Bella, Danicio Codfried en Shirley Cramer delen op woensdag 24 november (20.00 uur) in Schouwburg Amstelveen het podium met o.a. Hannah Hoekstra, Florian Myjer en Vincent Rietveld.

Voor hen die de ironie van de titel ontgaat: het is lastig een oprechte ode aan de ironie te brengen, want wie ironie recht wil doen moet haar belijden, en dat ondermijnt weer de oprechtheid van de ode. Aan De Warme Winkel de taak om de ironie in haar volle glorie te herstellen.

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.