Sinterklaas, die zijn intocht in Amstelveen maakt op  13 november, is die dag ook in het Sinterklaas Selfiehuis in Stadshart. Samen met zijn Pieten brengt hij aan het winkelcentrum dat bezoek. Het is de bedoeling dat men zoveel mogelijk foto’s maakt.

Dat kan trouwens niet op die dag alleen, want het blijft tot 5 december elke woensdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur mogelijk het Sinterklaas Selfiehuis te bezoeken, Het is een interactief selfieparadijs met verschillende gethematiseerde plekken.

 Paradijs

Daarnaast zijn er op woensdag en zaterdag regelmatig verrassingsbezoeken van Pieten met wie een foto gemaakt kan worden. Onder de leukste ingestuurde foto met #stadshartamstlvn wordt een giftcard van € 100,- verloot. De winnaar van de prijs wordt op 6 december bekendgemaakt.

De ingang is op Rembrandtweg 6 (naast entree 3 en Le Pain Quotidien) en toegang is gratis. Voor meer informatie zie: www.stadshartamstelveen.nl

 Werkkamer

In het Sinterklaas Selfiehuis kunnen kinderen zien hoe de werkkamer van Sinterklaas eruit ziet en plaatsnemen achter zijn bureau om een brief of tekening te maken voor in het grote boek van Sinterklaas. Foto’s kunnen onder andere gemaakt worden bij de levensgrote pepernotenletters of in het pepernotenwinkeltje.

Voor een Pietenbeleving kunnen de kinderen op het dak een cadeau in de schoorsteen stoppen. Voor de allerkleinsten is er een magneetwand waar Sint of Piet aangekleed kunnen worden. Gedurende de gehele Sintperiode is de kindertrein omgetoverd tot Pietentrein. Deze rijdt op zaterdag en zondag door het winkelcentrum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.