De overleden David Bowie wortdt geëerd door Prof Nomad ( Bartel Bartels en diens band) op zaterdag 8 januari (21.00 uur) in P60. De band vertolkt bestaande het repertoire van Bowie.

Het Bowie repertoire, vanaf ‘Space Oddity’ (1967) tot aan zijn swan song ‘Blackstar’ (2016), komt allemaal voorbij. In de show brengen Prof. Nomad en band de hits (‘Rebel Rebel’, ‘Wild is the Wind’, ‘Ziggy’, ‘Heroes’, ‘Jean Genie’, ‘Fame’, ‘Let’s Dance’, ‘Golden Years’, etc.), maar ook zijn ‘minder’ bekende juweeltjes weer tot leven.

Prof. Nomad

De band wordt gevormd door topmuzikanten uit diverse bands (Douwe Bob, Niels Geusebroek, Gigantjes, Dotan, Henny Vrienten). Bowie wordt vertolkt door Edgar Koelemijer, die met zijn style & performance David Bowie neerzet, meldt P60.

De Prof. Nomad Sessions wareb al eerder op Nederlandse podia en tevens het hoogtepunt op festivals als de Zwarte Cross en Oerol. Bij vorige sessies ging Prof. Nomad de samenwerking aan met gerenommeerde namen uit de Nederlandse muziekwereld. Met onder andere Carol van Dyk (Bettie Serveert) als Robert Smith van The Cure, Ellen ten Damme als Blondie, Paul de Munnik als Neil Diamond en Niels Geusebroek als frontzanger van Coldplay.

Prof. Nomad Sessions: Tribute to David Bowie
Kaarten voor de show kosten €16.50 (incl. servicekosten) en zijn beschikbaar via: www.p60.nl/08-01-2022/prof-nomad-session-tribute-to-david-bowie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.