De door de Postcodeloterij onder deelnemers verspreide cadeaukaarten voor ‘Vega Favorieten’ kunnen worden ingeleverd bij de Voedselbank. Dat is een suggestie van oud-voorzitter Annick Visser van de organisatie.

De cadeaukaarten hebben  een waarde van € 12,50 en kunnen bij Albert Heijn worden ingeleverd voor alleen vegetarische producten. Dat laatste blijft ook zo bij inwisseling door de Voedselbank, maar er is volgens Visser ook in die categorie lang houdbare waar.

Begin november kregen of krijgen nog alle Nederlandse huishoudens die meespelen met de Postcode Loterij de cadeaukaart. Tot en met 21 november  kunnen zij daarvoor vegetarische producten kopen bij Albert Heijn.

Activeren

Wie de kaart niet gebruikt, kan die dus aan de Voedselbank geven. Die kan er dan lang houdbare duurzame producten voor kopen voor de ruim 100 voedselpakketten, die zij wekelijks uitreikt. De kaarten moeten eerst geactiveerd worden anders zijn ze niet geldig.

Inleveren op woensdag tussen 9.00 en 12.00 uur bij de Voedselbank, Landtong 2 , aan de achterkant van het gebouw In de Olmen. Per post: Voedselbank, Rupel 22, 1186 LC Amstelveen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.