Zoals eerder al aangekondigd staat is de Annakerk nu groen verlicht, omdat van 3 tot en met 10 november de Week van de Pleegzorg wordt gehouden. Net als andere opvallende gebouwen in Nederland, zoals de watertoren in Aalsmeer, steunt de kerk op die manier de landelijke campagne ‘Zet het licht op groen voor pleegkinderen’ van Pleegzorg Nederland.

Die vraagt de aandacht voor kinderen en heeft behoefte aan meer pleegouders.

Structuur

Volgens wethouder Frank Berkhout (Jeugd) hoort een kind op te groeien met liefde en structuur. Maar ruim 800 kinderen wachten op een warm thuis, zodat pleegouders hard nodig zijn.

Samen met onze lokale pleegzorgorganisaties Kenter, Levvel, Parlan en WSG voert Pleegzorg Nederland de ‘Zet het licht op groen voor pleegkinderen’ campagne. De organisatie wil dat ieder kind ‘zo thuis mogelijk’ kan opgroeien. Pleegouderschap kan trouwens diverse vormen hebben en hoeft niet aothd voor langere tijd te zijn. Zie: https://www.pleegzorg.nl/pleegouder-worden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.