Met de nummers van haar nieuwe CD ‘Godzilla’ sluit Aafke Romeijn, met haar band, op donderdag 11 november (20.30 uur) haar clubtour af in P60. Eerder maakte de schijfster en muzikante vier albums vol Nederlandstalige artpop, schreef zij twee sciencefictionromans plus een dichtbundel.

Haar dit jaar uitgekomen album Godzilla gaat over haar depressie, schuldgevoelens die zij daardoor beleefde, maar ook het positieve effect van de medicatie. Zij schreef er luchtige songs over, met soms toch een donkere kant.

A-rotatie

Diverse nummers van haar CD behaalden de A-rotatie bij VRT’s Radio 1 in België en Sportify plaatse jet album op de daaraan verbonden billboards. De clubtour die met het verschijnen van de CD samen hing, liet door corona even op zich wachten. Met haar show kan het publiek volgens haar meezingen en – dansen. “Een feestje bouwen”, noemt zij het zelf. In P60 heeft zij de laatste show van dit jaar.

Kaarten via: www.aafkeromeijn.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.