Morgenavond (woensdag 3 november) is er een door Isaac Bulloch geleide jamsessie  om 20.00 uur in P60. Het is de eerste editie van de zogenaamde Vivid Sessions. Bulloch verhuisde kort geleden van Haarlem naar Amstelveen, waar hij inmiddels lid mis van de raad van bestuur van P60.

Tijdens de jamsessie mag iedereen die een instrument kan bespelen meedoen. Het is zijn bedoeling dat ook professionele muzikanten meespelen. En verder biedt hij een platform voor lokale talenten.

Haarlem

Zelf is hij singer / songwriter. Tien jaar geleden begin Bulloch in Haarlem met Vivid Sessions, waaraan al gauw ook bekende artiesten meewerkten. Voor de eerste editie in Amstelveen heeft hij zangeres en musicalactrice Aïcha Gill (Tina, Dreamgirls, TVOH ),  drummer Emmanuel Afriyie ( Jonna Fraser, Frenna, Arp Afrique ),

toetsenist Ruben Drenthe  ( Akon Mr Probz Maher Zain, Rolf Sanchez, Ali B ) en 6x North Sea Jazz deelnemer bassist Louis Drenthe   ( Saad Laamjared, Replay Tim Wes) en  eveneens 6x North Sea Jazz deelnemer gitarist Vlado Spisiak   (Subway Ride , International Theater Amsterdam, Wildnoff) iotgenodigd.

Aanmelden

Wie mee wil doen of er bij wil zijn moet wegens corona nogal wat documenten bij de ingang laten zien. Dat zijn een QR-code, ten bewijze dat men gevaccineerd is, een geldig legitimatiebewijs alsmede een ticket voor de sessie. Toegang is overigens gratis. Wie mee wil spelen, moet zich aanmelden via p60.nl/03-11-2021/vivid-sessions.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.