Op vrijdag 3 juni keert de Nederlandse bluesheld Julian Sas met zijn band weer terug naar Poppodium P60. Na een gedwongen stilte van bijna twee jaar staan hij en zijn band aan de vooravond van een nieuwe fase in hun loopbaan, met een nieuwe tour en een dito album.


De gedwongen stilte was een emotionele periode voor Julian en zijn mannen.

Electracoustic

Niet alleen door de pandemie maar ook door het verlies van vriend en medemuzikant Fotis Anagnostou. Emoties die voor Sas de inspiratie waren voor de songs op zijn nieuwe album ‘Electracoustic’. Het album want bevat twee sets van twaalf nieuwe songs: eenmaal in de elektrische uitvoering en eenmaal in de akoestische versie. ‘Electracoustic komt uit op 4 maart uit als 3 LP set (gelimiteerde oplage) en 2 CD set.

Kaarten zijn beschikbaar via: www.p60.nl/03-06-2022/julian-sas-band

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.