In Groenelaan wordt donderdag 11 november een Sint Maarten-optocht gehouden, waaraan alle wijkbewoners mee kunnen doen. Om 18:00 verzamelen deelnemers zich op het schoolplein van De Horizon, landtong 18.

Het gaat vooral om kinderen, voor wie ouders verantwoordelijk zijn, meldt de organisatie. De route loopt vervolgens over Kringloop, De Nijl, Groenelaan en De Cirrus.

Slecht weer

Bij slecht weer gaat men rechtsaf bij De Cirrus en loopt men via het winkelcentrum de Groenhof naar De Bolder. Als het droog blijft gaat men van De Cirrus af langs de Monte Rosa, In de Wolken/ Arrarat, Elbroes rechtsaf, het speeltuintje op In de wolken 23 en na het park rechtsaf bij de Olmenhof om ook te eindigen in De Bolder. Daar wacht warme chocolademelk en een gezonde traktatie. Het initiatief is mede mogelijk gemaakt door Wijkkoepel Groenelaan en Participe.

Bolderconcert

Ook in De Bolder geeft op zondag 21 november (15.00 – 15.45 uur) het Amoroso Trio een professioneel concert voor slechts € 7,00, gesubsidieerd door het wijkcentrum. Het Amoroso Trio bestaat uit Paola Mureddu (viool), Sebastiaan de Rode (cello) en Hanneke Huibers (piano). Het speelt muziek van Piazzollo. Kaartverkoop vanaf 4 november.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.