De ChristenUnie zegt er blij over te zijn dat het college van B&W naar aanleiding van schriftelijke de vragen is september van de fractie voortvarend de naar haar mening onveilige verkeerssituatie bij Gondel heeft aangepakt.

Het ging de CU om over de kruising Gondel, Brigantijn en Groenelaan.

Fietsers

Fietsers die uit de wijk Waardhuizen komen en rijden in de richting van de en Groenelaan moeten op deze kruising linksaf en de Brigantijn oversteken. Dat was volgens de ChristenUnie een levensgevaarlijke onderneming.

“Ondanks de voorrang die de fietser op deze kruising heeft, zijn hier verschillende ongelukken gebeurd”, meldde zij in de schriftelijke vragen. Volgens haar heeft de gemeente vervroegd de verkeerssituatie ten voordele van de fietser uitgevoerd.

3 COMMENTS

    • Nivelleren betekent in linkse kring vaak jaloersheid jegens degenen die meer hebben en daar zoveel mogelijk vanaf pakken. Iedereen moet gelijk zijn en hetzelfde hebben, of men nu dag en nacht werkt of liever van de bijstand leeft. Waarmee niet gezegd wil zijn dat alle bijstandsgerechtigden te veroordelen zijn. Maar ik zie om mij heen mensen die best kunnen werken, maar er gewoon de pest aan hebben, zodat zij bijna levenslang het anders doen…

      • De hr. Johan Bos onderschrijft hiermee het woningbeleid van de gemeente soms? En jaloers? Misschien. Het doet mij herinneren aan 3 mensen die ik ken. De ėén werkt in het onderwijs en kreeg na 8 jaar ervaring, keihard werken en een avondstudie van 2 jaar. (Zelf betaald) het predicaat “excellente leerkracht” opgeplakt. Het levert haar €12,— schoon/ mnd op. Een ander die het ook goed doet en keihard werkt in het bedrijfsleven krijgt er een dikke €250,— schoon bij en dat is hem diverse malen overkomen. Daarnaast ken ik ook iemand in de huishoudelijke zorg ( geen wo niveau , maar wel zwaar werk) die op zijn top €13,— bruto verdient. Al deze 3 mensen hebben recht op wonen. Alleen die onderwijzeres kan hier niet eens wonen, want ze verdient net te veel voor de soc sector, de tweede kan kopen en de derde mag 17 jaar wachten. En de gemeente heeft alleen oog voor persoon 2. Als daar dan iets van gezegd wordt ,heeft dat volgens jou met jaloers zijn te maken. Toe nou Johan, alle 3 zijn nodig in onze maatschappij, dus je moet bij woonbeleid voor alle 3 oog hebben. Dat heeft niets met links/rechts beleid te maken, maar eerder met rechtvaardig beleid. Daar ontbreekt het momenteel aan op zowel landelijk als lokaal niveau.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.