Over innovatie in Zorg en Welzijn komt er een conferentie op donderdag 25 november (15.00 uur) in her raadhuis. Die is bestemd voor medewerkers van zorg- of welzijnsorganisaties, maar ook voor geïnteresseerde inwoners. Spreker is daar Levi van Dam, door de gemeente omschreven als ‘bevlogen inspirator’.

Tijdens de conferentie kan men zijn ideeën kwijt over het verbeteren en innoveren van Zorg en Welzijn in Amstelveen.

WMO

Dee gemeente hoort graag suggesties om de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO), (jeugd)zorg en welzijn te vernieuwen en verbeteren. ‘Samen gaan we tijdens de conferentie aan de slag met het ontwikkelen van een innovatieproject’, zegt de gemeente.

Levi van Dam brengt geregeld innovaties in, waarmee de zorg volgens de gemeente echt wordt verbeterd.

Onderwerpen aanreiken

Men kan zich online inschrijven. De gemeente vraagt deelnemers nu al na te denken over welk thema of onderwerp zij op de agenda willen zetten. Vragen over de conferentie kan men stellen via info@kaesign.nl.

Van wie niet zelf kan komen, maar denk bij het lezen aan één specifiek persoon of één specifieke collega denkt, wordt door de organisatoren op prijs gesteld dit bericht naar hem of haar door te sturen.

Bij deelname vraagt de gemeente een QR-code in de CoronaCheck app (verplicht). Klik hier voor meer informatie over de CoronaCheck app. 

 Meer informatie over de conferentie op de pagina Innovatiefonds Zorg en Welzijn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.