Peter Visser en Carol van Dyk spelen donderdag 4 november (21.00 uur) in P60. Het wordt een intieme en akoestische set op het podium, zegt P60.  Zij vormen de band Bettie Serveert, die al drie decennia bestaat.

Peter Visser (gitaar) en Carol van Dyk (zang en gitaar) voelen elkaar nog steeds haarfijn aan en spelen tijdens deze seated shownummers van Bettie Serveert, maar er zullen ook covers voorbij komen.

Bettie Serveert

Bettie Serveert is al drie decennia de bekendste  band van Nederland. Het verhaal begint wanneer de in Canada geboren, in Nederland opgegroeide Carol van Dyk werd ingehuurd als de live-soundmixer voor de gevierde undergroundband De Artsen.

Herman Bunskoeke en Peter Visser waren al lid, Berend Dubbe was hun roadie en het muzikale zijproject, waaraan alle vier de vrienden deelnamen, werd Bettie Serveert.

Door de jaren heen hebben ze verschillende albums opgenomen en werd hun tweede album ‘Lamprey’ door Melody Maker geprezen als het meest verwarde, desolate, levensechte gitaargeluid van het jaar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.