Ter gelegenheid van de Nationale Dag van de Mantelzorg op 10 november richt Mantelzorg & Meer in de week rond die dag de schijnwerper op de  mantelzorger. Van 8 tot en met 13 november worden diverse activiteiten georganiseerd, online maar ook op locatie.

Mantelzorgers die wonen in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en in Ouderkerk aan de Amstel kunnen hier aan meedoen.

Cobra en bowlen

Op locatie is er onder andere keuze uit een rondleiding door het Cobra museum, bloemschikken, lekker eten bij Eetze, bowlen en golf. Online (via Zoom) wordt door de organisatie Pilates, tekenen, diverse rondleidingen door Amsterdam, een minicursus fotografie en een pubquiz geboden.

Aanmelden

Mantelzorgers die ingeschreven staan bij Mantelzorg & Meer, ontvangen rechtstreeks een uitnodiging. Zij die daar nog niet ingeschreven zijn als kunnen zich kosteloos inschrijven via https://www.mantelzorgenmeer.nl/mantelzorg/aanmelden/. Daarna ontvangen zij een uitnodiging waarmee zij zich online kunnen aanmelden voor een activiteit. Dit is mogelijk vanaf 11 oktober 09.00 uur tot en met 22 oktober 17.00 uur. Deelname aan een activiteit is ook zonder kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.