De VVD-fractie zoekt naar locaties voor fractievergaderingen, waarover vervolgens een nietszeggend persbericht verschijnt en media worden geweerd. Zij kunnen zich melden via: c.noomen@amstelveen.nl of b.zwart@amstelveen.nl.

Dezer dagen werd de bibliotheek aan het Stadsplein bezocht, waar raadsleden hoorden wat iedereen al wist.

Samenleving

Directeur Daphne Janson en Lizet van Zegveld zeiden tegen de VVD dat er jaarlijks vierhonderd activiteiten georganiseerd, hoewel dat door corona minder werd. Het tweetal wilde ook wel kwijt dat de bibliotheek ‘een belangrijke rol in de Amstelveense samenleving’ heeft.

En wat het ledenbestand nu is, maar of dat stijgt of daalt meldt het VVD-persbericht niet. “Bij het Informatiepunt Digitale Overheid worden momenteel veel Amstelveners geholpen met het installeren van de Coronacheck App”, meldt het persbericht verder. Volgens VVD-wethouders Herbert Raat en Rob Ellermeijer kan men achter een bureau niet goed beoordelen wat er in de samenleving leeft.

Werkbezoeken

De VVD-fractie bezocht eerder Het Tweede Thuis, verpleeghuis Groenelaan, het Bostheater, schaatsvereniging de Poelster, woningcorporaties, bewonersverenigingen, Schouwburg Amstelveen, voetbalclub Sporting Martinus, bouwbedrijf Netjes en velen anderen. Wat dat heeft opgeleverd, behalve persberichten, is niet bekend. De fractie vergelijkt de bezoeken aan organisaties en bedrijven met de werkbezoeken van Tweede Kamerleden, die kennelijk ook niet de nu ruim vijf miljard kostende toeslagenellende bij de Belastingdienst konden voorkomen, noch het aftreden van het complete kabinet.

De VVD-fractie zegt ‘versneld’ de door corona ontstane achterstand qua bezoeken te willen inhalen door elke fractievergadering buiten het gemeentehuis te houden. Vóór Bibliotheek Amstelland aan het Stadsplein werd het Bostheater al bezocht.

En op het programma staan nog Sportbedrijf Amstelveen, Bedrijventerrein Legmeer, SBO de Bloeiwijzer en Uilenstede.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.