Cabaretier Najib Amhali maakt voor het eerst een Oudejaarsconference. Op vrijdag 29 oktober om 20.00 uur is de speciale Eindejaarsshow ‘Wie het weet mag het zeggen’ te zien in Schouwburg Amstelveen.

Met natuurlijk daarin de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar, zoals de val van het kabinet Rutte, bestorming van het Capitool, EK voetbal, opnieuw de val van het kabinet Rutte en de Avondklok rellen, maar ook de sneeuwpret, de Olympische spelen, de verkiezingen en hoe het nu verder moet met de kabinetsformatie.

Corona
Is het einde van Corona dan nu eindelijk in zicht? Ook een van de vragen uit het programma ‘Wie het weet mag het zeggen’.

Najib zal ook vooral zijn eigen verhalen vertellen: Hoe hij zich hield tijdens de lockdown, hoe hij zich door het thuisonderwijs heen ploeterde en hoe hij pakketbezorgers tot wanhoop dreef of de Avondklok omzeilde. Wat hem opviel dit jaar, wat hem raakte en waar hij onbedaarlijk om moest lachen.

Meer info & reserveren: www.schouwburgamstelveen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.