Op zaterdag 18 september start AmstelveenSport op het Stadshart de Nationale Sportweek, die om 11.00 uur officieel wordt geopend door sportwethouder Rob Ellermeijer en hockey internationaal en gouden medaillewinnares Felice Albers.

Zij geven het startschot voor de eerste spinningles. Naast de gemeente zijn er ook deelnemers van AmstelveenSport, Amstelveense verenigingen, talenten en samenwerkende organisaties zoals Rabobank, Zorg en Zekerheid en Ondernemers Vereniging Amstelveen.

Spinningsessies

Van 12.00 tot 15.00 uur zijn er ieder half uur gratis spinningsessies van 20 minuten onder begeleiding van een professionele spinninginstructeur. Iedereen mag (na inschrijving) meedoen aan ‘Amstelveen on Wheels’ en zo kans maken op een Fitbit Charge 4.

In totaal zijn er 30 spinningfietsen per half uur beschikbaar. Ieder uur, na twee spinnningsessies, wordt er een Fitbit Charge 4 verloot onder de deelnemers die in dat uur hebben deelgenomen.

Inschrijven kan op Opening Nationale Sportweek Spinningactiviteit – AmstelveenSport. Op de website amstelveensport.nl/agenda staan ook alle andere activiteiten van de sportweek en de overige activiteiten die AmstelveenSport het aankomende seizoen aanbiedt

Naast de spinningactiviteiten zijn er diverse andere activiteiten om aan mee te doen. Alle activiteiten hebben te maken met wielen. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld waveboards, pedalo’s, fietsten, steppen en eenwielers uitproberen. Ook sporters met een beperking zijn van harte welkom.

Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is van vrijdag 17 september tot en met zondag 26 september. AmstelveenSport en allerlei soorten sport- en beweegaanbieders organiseren in deze week sport- en beweegactiviteiten. Kijk voor het volledige overzicht op www.amstelveensport.nl/agenda.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.