Tijdens de Nationale Sportweek is er op vrijdagmiddag 24 september (15.00 uur) bij de Amstelveense Rugby Club aan de Sportlaan 25a een multisportdag voor sporters met een beperking.

Op verschillende delen van het sportterrein staan diverse sportaanbieders waarbij de sporter met een beperking een clinic van ongeveer 30 minuten kan doen. Zo kan er goed kennis gemaakt worden met de sport. Natuurlijk kan er ook van alles gevraagd worden over de club. Er zijn sportaanbieders uit Amstelveen, Diemen en Ouder-Amstel .

Proberen

De eerste clinic ronde start om 15.15 uur.  Er zijn vijf rondes. De multisportdag is voor kinderen en volwassenen met een beperking. Doel is verschillende sporten te proberen en te kijken welke sport geschikt is.

Het aanbod is zeer gevarieerd, dus alle leeftijden en soorten beperkingen zijn welkom, ook voor sporters uit een andere gemeente.

Men kan zich inschrijven door een mail te sturen naar m.regelink@amstelveensport.nl, met vermelding van voor- en achternaam, leeftijd, type beperking, woonplaats. Inschrijving is overigens gewenst maar niet verplicht.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.