In de laatste ronde van de door wethouder Floor Gordon geëntameerde campagne ‘Groen moet je doen!’, die nu start,  komen Elsrijk, Randwijck, Patrimonium en Oude Dorp online aan de beurt. Zij kunnen via denkmee.amstelveen.nl ideeën suggesties indienen om hun buurt groener te maken. 

Het is de laatste van de vier ronden in de reeks. Inmiddels zijn de groene ideeën van de vorige ronden in uitvoering.

Groener

Met de campagne ‘Groen moet je doen!’ kunnen Amstelveners ideeën indienen om de stad met nog meer groen te verfraaien en de beleving ervan te vergroten, zegt de gemeente. Het gaat om kleinschalige initiatieven zoals een betegeld pleintje omtoveren in een vlindertuin of een bloemenzee op de plaats van een oud plantsoentje.

De gemeente selecteert de ideeën op basis van financiële haalbaarheid, uitvoerbaarheid en het verhogen van de groenbeleving in de buurt. Aansluitend wordt een aantal ideeën uitgevoerd.

Bewoners kunnen tot en met zondag 26 september suggesties indienen op de website denkmee.amstelveen.nl . Daar staat ook alle informatie over de campagne, zoals de planning van de rondes én tips om gevels of tuinen te vergroenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.