Met de culturele voorstelling ‘Oost ontmoet West’ in het Openluchttheater (De Ruwiellaan 20) wil Stadsdorp Elsrijk op zaterdag 25 september (14.00 uur) de diversiteit van de bevolking in die wijk laten zien. De voorstelling, die € 5 per persoon kost, bestaat uit dans en zang uit Indonesië en India.

Elsrijk is die wijk steeds diverser geworden en vindt het Stadsdorp het belangrijk elkaar beter te leren kennen. Daarom organiseert de werkgroep Diversiteit gezamenlijke activiteiten waarbij ontmoeting centraal staat.

Vice versa

Dit jaar is het thema van het Stadsdorp `Oost ontmoet West en vice versa’. Daar past de show in het Openluchttheater in. “Iedereen is van harte welkom om met bewoners met een Indonesische en of Indiase achtergrond kennis maken en met elkaar in gesprek te gaan”, zegt de organisatie.

De Indiase muziek- en dansgroep staat onder leiding van Nitika Chouhan en er is een Amstelveens Balinese gamelangroep, ondersteund door de musicus Dhroeh Nankoe. De voorstelling duurt tot 16.00 uur.

Werkgroep

Om het gemeentelijke diversiteitsbeleid te bevorderen, vormden wijkbewoners in Elsrijk een werkgroep die diversiteit onder de aandacht wil brengen. Die wil een jaarlijks een evenement organiseren met muziek, dans en diverse workshops waarbij ontmoeting van diverse culturen centraal staat. Men richt zich elk jaar op een andere.

Aanmelden

Aanmelden als bezoeker via de website Stadsdorp Elsrijk /Activiteiten en Clubs/Werkgroep Diversiteit. Kinderen hebben gratis toegang. Alle coronamaatregelen worden in acht genomen. Voor actuele informatie rondom coronamaatregelen en het weer zie de website van Stadsdorp Elsrijk.

Voor informatie over de voorstelling en de activiteiten van de werkgroep Diversiteit kan men contact opnemen met Edu Dumasy, tel 06-248 333 24.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.