Winhelcentrum Stadshart Amstelveen staat in het weekend van 25 en 26 september in het teken van de komst van de nieuwe herfst- en wintercollecties. ‘Fashion Fun Fair’ heet de viering daarvan. Met tot kermiswagens omgetoverde bakfietsen, waarbij men kans maakt op fashion cheques en cadeautjes door touwtje te trekken, eendjes te vangen of suikerspinnen te draaien.

Kinderen kunnen gratis een ritje maken in de mini-zweefmolen op het Binnenhof en volwassenen bij de winkels in de watten worden gelegd met beauty touch-ups en fashion workshops.

Amstelveen in 24hrs

Ook ‘Amstelveen in 24hrs’. om de stad op de kaart te zetten, start zaterdag 25 september. In het winkelcentrum kan men dan ‘s avond terecht voor een rolschaatsdisco.: Na sluitingstijd over het centrale plein rolschaatsen. Dunkin’ Donuts is die avond speciaal geopend voor een verfrissing en versnapering voor het rolschaatsende publiek. Inschrijven voor de rolschaatsdisco kan via receptie@stadshartamstelveen.nl . Voor meer informatie en het programma zie: stadshartamstelveen.nl

 

Fun

Zowel zaterdag 25 als zondag 26 zijn er van 13:00 tot 17:00 uur activiteiten in et kader van in en rondom Stadshart Amstelveen. Deelname aan de activiteiten is gratis en kinderen tot en met acht jaar hebben altijd prijs. Verschillende winkels zorgen voor een extra ervaring: Cosmo Hairstyling verzorgt touch-ups voor €10, NA-KD geeft de eerste 50 klanten een give-away, bij Studio Pets kunnen kinderen hun Styling diploma verdienen door knuffels te stylen en op de foto te gaan, Rosmode geeft €25 korting bij bestedingen vanaf €100, Douglas een wenkbrauw- en make up touch-ups en daarnaast geven verschillende winkels goodie bags, give-aways en kortingen weg.

Op de website van Stadshart Amstelveen is vanaf 17 september het complete overzicht aan activiteiten te vinden. In de week voor het event maken bezoekers via de Facebook- en Instagram-pagina van Stadshart kans op €250 shoptegoed met een Personal Shopper-sessie. Het gehele weekend wordt er rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen.

Rolschaatsdisco

De rolschaatsdisco is het eerste uur (van 19:00 tot 20:00 uur) speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar in timeslots van 20 minuten. Daarna van (20:00 tot 22:00 uur) is er toegang voor alle bezoekers vanaf 16+ in timeslots van 30 minuten. Deelname aan de rolschaatsdisco is gratis en er moet vooraf worden ingeschreven. Rolschaatsen in de maten 30 tot 48 zijn op locatie gratis te gebruiken. De entree is via entree 3 (bij The Bodyshop) en ouders en kijkers zijn welkom om mee te gaan met de rolschaatsers. De DJ verzorgt de bijpassende deuntjes voor een echte disco-ervaring.

Aanmelden is mogelijk via receptie@stadshartamstelveen.nl waarin naam, voorkeurstijdslot en het aantal personen vermeld moet worden. Er is een beperkt aantal deelnemers mogelijk, dus alleen na bevestiging is de reservering definitief.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.