In Elsrijk wordt voor de tweede keer een door het gelijknamige Stadsdorp georganiseerde Rommelroute gehouden op zondag 26 september (11.00 tot 15.00 uur), de nationale Burendag.Bewoners van de wijk Elsrijk kunnen met een voor- of achtertuin, c.q. een  garage deelnemen.

Tweedehands

Tijdens de Rommelroute kunnen zij tweedehands spullen uit hun tuin, huis of garage verkopen. Het is de bedoeling dat zij zich aanmelden als deelnemer. “Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de route door de wijk”, zegt Stadsdorp Elsrijk. “Bewoners kunnen buurten bij de buren, snuffelen naar leuke spulletjes, maar ook de buren en de buurt meer leren kennen.”
Uiteraard zijn ook mensen van buiten de wijk welkom om door de buurt te lopen. De deelnemers, op een website-kaart aangegeven, zijn herkenbaar aan een raamposter.

RIVM

Tijdens de Rommelroute worden de richtlijnen van het RIVM gehanteerd, meldt het Stadsdorp verder. Het betekent dat men 1,5 meter afstand wordt geacht te houden en alleen met gezinsleden in de tuin staat. Er mag alleen verkocht worden uit de eigen tuin of garage.
Meer informatie en het aanmeldformulier op www.stadsdorpelsrijk.nl/rommelroute
De deelnemerskaart is te vinden op https://bit.ly/3z02rqK.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.