In het diepste geheim blijkt burgemeester Tjapko Poppens donderdag woonzorgcentrum Belmonte van Brentano te hebben bezocht, waar hij ook bloemen kreeg. Dat werd achteraf door de gemeente in een perscommuniqué meegedeeld.


Overigens staat er niets in over de met bewoonsters Ackema en Paverd gevoerde gesprekken. Evenmin wordt met een woord gerept over wat coördinerend verpleegkundige Meena Thakoe heeft gezegd.

Liefdevol

Volgens de gemeente waren de bewoners ‘positief’ over het kleinschalige woonzorgcomplex. “Ze voelen zich er veilig en worden liefdevol verzorgd door medewerkers en vrijwilligers”, luidt de reclamekreet.

Net als andere mensen heeft men bij Belmonte de coronaperiode als zwaar ervaren. Vooral in de eerste weken toen bewoners op hun kamers moesten blijven en geen bezoek konden ontvangen. Maar dat is nu voorbij, met de nodige voorzorgsmaatregelen, weet ook de gemeente.

Stichting Brentano is altijd op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers, wil de gemeente blijkens een persbericht nog wel kwijt. Aanmelden kan door een mail te sturen naar:  a.biemond@brentano.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.