Alle vestigingen van de Bibliotheek Amstelland zijn weer langer geopend. De openingstijden zijn uitgebreid met doordeweekse ochtenden en de donderdagavond is nieuw.

Doordeweeks gaan de deuren op Stadsplein om 10 uur open en wegens de markt op vrijdag al om 9 uur. De bieb sluit op werkdagen om 18 uur en op donderdag om 21 uur. Op zaterdag is de bibliotheek geopend van 10 tot 18 uur en zondag van 12 tot 17 uur.

Winkels

“Met de openingstijden sluiten we zo veel mogelijk aan bij de winkels in het Stadshart. Op donderdagavond organiseren we veel leuke dingen in de bibliotheek,” zegt directeur Daphne Janson.

Op Westwijk en de vestigingen in Aalsmeer en Uithoorn is de bibliotheek dagelijks geopend van 11 tot 18 uur, alleen op zondag niet.

 Sinds de coronacrisis moest de bibliotheek haar openingstijden inperken. Op de rustige momenten werkt zij met vrijwilligers die de klanten ontvangen. Doordat zij wegens hun leeftijd vaker tot de risicogroep behoren, konden zij niet ingezet worden. Met de toegenomen vaccinatiegraad zijn er weer meer mogelijkheden en is de bibliotheek weer net zoveel open als voor corona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.