Wéér blijft de coronatestbus van de GGD langer in Amstelveen. Nu staat hij tot en met zondag 31 oktober op het parkeerterrein voor de Ben Goudsmithal aan de Sportlaan.

De testlocatie is alle dagen open van 09.00 tot 12.00 uur en van 12.45 tot 16.00 uur. Men kan zich er gratis en zonder afspraak laten testen. Verwacht wordt wel het meenemen van een mondkapje en een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.

Klachten

Iedereen met milde klachten kan een coronatest doen. De klachten kunnen bestaan uit neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten of koorts. Plotseling minder ruiken of proeven kunnen ook symptomen van corona zijn. Wie in quarantaine zit wegens contact met iemand met corona of omdat men uit een risicogebied terugkomt, wordt aangeraden zich op dag 5 te laten testen. Het dringende verzoek is de testuitslag thuis af te wachten. Die is meestal binnen 24 uur bekend.

De bus wordt door één bezoeker tegelijk betreden, waarna de test wordt uitgevoerd. Andere bezoekers wachten buiten met een mondkapje op tot ze aan de beurt zijn. Gastheren en -vrouwen ontvangen de bezoekers en beantwoorden eventuele vragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.