“Een kut verkeerssituatie”, noemde Patty Brard (66) die bij het Stadshart. Zij raakte er woensdag betrokken bij een aanrijding, waarvoor zij overigens in Shownieuws de schuld op zich nam. Met een andere automobiliste kreeg zij naar haar zeggen bijna een frontale botsing.

De verkeerssituatie is er veranderd door de verbreding van de A9.

Verkeerslicht

Volgens Brard kon men wachten op aanrijdingen door de veranderingen, schrijft zij op Instragram. Daar staat ook haar beoordeling van de situatie.

In het tv-programma meldde te dat zij nog net een groen verkeerslicht had gehaald, maar daarna niet wist hoe zij haar weg moest vervolgen. En daardoor kwam zij in botsing de andere auto. Die van Brard is totaal beschilderd in de panterkleur.

Overigens zegt Brard blij te zijn dat er geen gewonden zijn gevallen. De blikschade was enorm.

2 REACTIES

  1. De verkeerssituatie in het centrum van Amstelveen is belabberd en zal dat na 4 jaar bouwput en tijdelijke wegafsluitingen en -omleggingen ook altijd blijven.

    Al die ellende om de rijksweg A9 te verbreden, levert namelijk uiteindelijk niet de tunnel op die alles had kunnen verbeteren, niet alleen de verkeerssituatie maar ook de aantrekkelijkheid, leefbaarheid en gezondheid van het centrum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.