Wijkcentrum De Bolder bestaat 45 jaar en dat wordt zaterdag 4 september vab 17.00 uur af gevierd. Men moet zich overigens wel van tevoren aanmelden bij de balie of via b.sander@participe.nu, wegens het toegestane aantal bezoekers.

Het bestuur gaat ervan uit dat de bezoekers van het feest volledig zijn gevaccineerd. Na aanmelding krijgt men een toegangskaart met twee consumptiebonnen.

Wijkkoepel

Dit feest is mede mogelijk gemaakt door: Wijkkoepel Groenelaan, Stichting Ontmoetingscentrum Groenelaan en Participe.

Overigens zoekt de Stichting Wijkkoepel Groenelaan, die zich namens alle wijkbewoners bezighoudt met het verbeteren van de sociale samenhang binnen de wijk, bestuursleden. Daar zijn er op dit moment drie van en het bestuur vindt dat te weinig.

Er wordt vooral iemand gezocht die belangstelling secretariële werkzaamheden kan doen. Kandidaten zijn bij voorkeur woonachtig in de wijk Groenelaan. Wie interesse heeft kan contact opnemen met voorzitter Bauco Moerkercken ( b.mmc@planet.nl of 020-6414394).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.