In de laatste drie weekenden van juli zijn er in het Amstelveens Poppentheater voor alle leeftijden leuke en boeiende voorstellingen. Bij de ochtend- of avondvoorstellingen kunnen kinderen gewoon in hun pyjama komen en of hun knuffel meenemen.

Ook wordt de Kleuterspeurtocht in de buurt rondom het theater herhaald. Op zaterdag 17 juli, (16.00 uur) geeft Theatergroep Knars de voorstelling ‘Waanzinnige avonturen in het donker’.

Slakken

De volgende dag, zondag 18 juli (11.00 uur) is te zien hoe de slakken Eddie & Eduard de wereld ontdekken vanuit hun eigen kleine theatertje. Een voorstelling voor kinderen van 2 jaar en ouderen, gespeeld door Theater Spelenderhand.

Dezelfde theatergroep speelt zondag 18 juli (16.00 uur) de “De droom van de koning’ voor iedereen van 4 jaar en ouder. Die voorstelling gaat over de 100-jarige koning Craquelé, die nog elke dag boven op zijn kasteel gaat staan om te zwaaien naar het volk. Maar elke dag zwaaien, lintjes doorknippen, handjes schudden en rijtoertjes maken in een gouden koets gaat na zoveel jaar wel vervelen.

Op zaterdag 24 juli (16:00 en 19.00 uur) heeft het Ardemus Quartet de grote pinquin- en bananen show, een familievoorstelling voor iedereen van 6 tot 99 jaar.

Kijk voor meer informatie op www.amstelveenspoppentheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.