Blijkbaar wordt van alle kanten hulp geboden  aan stresslijders via cursussen. Bij Prezens er vrijdag 10 september een gratis, maar elke donderdag (09.30 tot 11.30) is er nu al een training bij welzijnsorganisatie Participe Amstelland op haar kantoor (Dr. Willem Dreesweg 2 in Amstelveen).

Die training heet ‘Ontspanning in Zicht’, wordt gegeven door maatschappelijk werker Aksana van Maanen en bestaat uit vier wekelijkse sessies.

Houvast

Veel mensen ervaren dagelijks stress en hebben het gevoel dat ze worden geleefd, is de redenering van Participe. En net als psychologische organisatie Prezens richt die zich op piekeraars en mensen die willen leren omgaan met stress. Op mensen die, zoals dat heet, op zoek zijn naar meer balans in hun leven, omdat zij leven bij de waan van de dag en druk zijn met het managen van gezin, werk, vrienden en activiteiten. ‘De gratis training ‘Ontspanning in Zicht’ van Participe Amstelland geeft je inzichten en biedt houvast’, belooft Participe.

De training heeft een terugkerend programma en men kan dus elke week ‘instappen’. Aan de training zijn geen kosten verbonden en aanmelden is niet (meer) nodig.

Wie meer informatie over Ontspanning in Zicht wil kan kijken op www.participe-amstelland.nu of contact opnemen met team.amstelveen@participe.nu of 020-5430440.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.