Raadslid Jacqueline Höcker van de naar haar genoemde Lijst Höcker, met een zetel een afscheiding van AVA, heeft vragen gesteld aan B&W naar aanleiding van de naar lucht happende en dode vissen.

Zij constateert dat de waterkwaliteit in gemeente niet overal goed is en vraagt B&W of die zich daarvan bewust zijn. Verder stelt zij de redelijk overbodige vraag hoe het college staat tegenover de naar lucht happende en dode vissen, alsmede meer botulisme in de zomermaanden.

Communicatie

Ook wil zij weten hoe de gemeentelijke hoe de communicatie verloopt  van de gemeente naar Waternet en andere organisaties die verantwoordelijk zijn voor de waterkwaliteit.

Ook vraagt zij of het college inzicht kan geven in werkzaamheden en acties die door Waternet gepland staan. En wat B&W denken te gaan doen om de jaarlijks bij warm weer dalende waterkwaliteit te verbeteren, vooral bij de Voornsehoek, de vijvers Middenhoven – waar de dode vissen werden gevonden – en andere plaatsen in Amstelveen waar het water zuurstofarm is.

2 REACTIES

  1. Overbodig😂😂? Ga eens echt aan het werk mevr. Hockner en ga niet in een raad zitten als u er geen verstand van heeft.

  2. Höcker stelt vragen over dode vissen.
    Ze kan beter vragen stellen over de dode democratie na het recente besluit door fractievoorzitters in de gemeenteraad om vaker achter gesloten deuren een soort ‘benen op tafel’ sessie te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.