De thermische foto’s van alle daken die in februari zijn gemaakt, zijn nu te zien op de gemeentelijke website. Ondernemers en inwoners kunnen daar kun eigen dak opzoeken via www.amstelveen.nl/duurzaamheid/publicatie/duurzame-subsidies-en-acties_webinar-met-uitleg-thermische-foto-s.

Tijdens een webinar op donderdag 1 juli (19.30 tot 20.30 uur) wordt informatie gegeven over het warmteverlies per dak, dat in de foto’s wordt weergegeven. Want daarbij is best wat uitleg nodig.

Meer informatie

Aanmelden voor het webinar kan via onderstaande link. Wethouder Floor Gordon van Duurzaamheid zegt dat slecht of niet geïsoleerde woningen en bedrijfspanden voor veel energieverlies zorgen, omdat naar schatting 30% van de warmte verdwijnt via het dak. “Met de foto’s krijgen Amstelveners informatie over hun dak en inzicht in de duurzame stappen die ze kunnen zetten.”

In het najaar is er weer een collectieve inkoopactie voor isolatie, dooir de gemeente georganiseerd. Tijdens het webinar wordt informatie gegeven over de verschillende kleuren op de foto’s. Deelnemers krijgen ook uitleg over hoe ze de foto’s kunnen duiden en neen wordt geïnformeerd over subsidiemogelijkheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.