Home Zorg Cursus mantelzorgers over hersenschade

Cursus mantelzorgers over hersenschade

0
632

Een cursus ‘Omgaan met niet aangeboren hersenletsel’ start op dinsdag 6 juli (10.30 tot 12.30) voor mantelzorgers, die op dat tijdstip niet toevallig moeten werken. De organisatie is in handen van Mantelzorg & Meer.

De cursus “Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel” telt vijf ochtenden op dinsdag. Na 6 juli volgen in die maand 13, 20 en 27 en dan nog 3 augustus. De cursus wordt gegeven bij Mantelzorg & Meer aan de Bouwerij 4d in Amstelveen.

Deelnemers

Deelnemen kunnen mantelzorgers uit Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Uithoorn en Ouderkerk aan de Amstel. Niet aangeboren hersenletsel kan het gevolg zijn van een chronische ziekte, een ongeluk of bijvoorbeeld een hersenbloeding.

De gevolgen zijn vaak heel ingrijpend, ook voor de partner, familie en vrienden. De kennis, tips en handvatten uit de cursus helpen bij de dagelijkse zorg voor de naaste.

Wie vragen heeft kan bellen met 020-5127250 of mailen naar info@mantelzorgenmeer.nl. Aanmelden kan tot 29 juni via het aanmeldformulier op mantelzorgenmeer.nl.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.